Siina Surakka

Siina Surakka

29.09.2020

Ensimmäinen Neomeetin uutiskirje on julkaistu!

Neomeet-ohjelmisto on pian valmis lanseerattavaksi, ja ensimmäinen uutiskirjeemme on nyt julkaistu. Uutiskirjeestämme löydät kuukausittain tuoreimmat etäkokouksiin ja Neomeetiin liittyvät uutiset, ohjelmiston uusimmat ominaisuudet, kätevät käyttöoppaat, […]

Henkilö pitää kännykkää - Neomeet

Neomeet-ohjelmisto on pian valmis lanseerattavaksi, ja ensimmäinen uutiskirjeemme on nyt julkaistu. Uutiskirjeestämme löydät kuukausittain tuoreimmat etäkokouksiin ja Neomeetiin liittyvät uutiset, ohjelmiston uusimmat ominaisuudet, kätevät käyttöoppaat, blogin tuoreet julkaisut sekä isännöintialan puheenaiheet.

Ensimmäiseen uutiskirjeeseemme kokosimme muun muassa laitesuosituksia, joiden avulla etäkokousten tekninen toteutus sujuu vaivatta, sekä kattavan oppaan, josta löytyvät Neomeetin perustoiminnot. Neomeetin uutiskirje pitää sisällään tulevaisuudessa etäkokousalan ajankohtaisinta sisältöä.

Päivitämme ja kehitämme uutiskirjettä jatkuvasti, ja haluamme tarjota sen avulla mahdollisimman kiinnostavaa etäkokouksiin liittyvää sisältöä. Otamme siksi mielellämme vastaan myös toiveita ja kehitysideoita uutiskirjeeseen liittyen: ehdotukset voit lähettää meille esimerkiksi sähköpostilla, puhelimitse, Whatsappilla tai nettisivujemme Ota yhteyttä -osion kautta.

Kiinnostaako isännöintialan etäkokoustilanne? Pysyäksesi kärryillä viimeisimmistä etäkokousuutisista sekä Neomeetin päivityksistä, voit tilata uutiskirjeen oheisella lomakkeella. Uutiskirjeen tilaaminen on täysin riskitöntä: tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Anna Kommenttisi

Your email address will not be published. Required fields are marked *