Mika Mononen

Mika Mononen

29.10.2021

Neomeet yhdistää voimansa Osuria-isännöintiohjelman kanssa

Neomeet on nykyisin saatavana Osuria-palvelun lisäosana helpottamaan isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden kokousten järjestämistä etänä ja hybridinä.

Osuria ja Neomeet

Neomeet voi ylpeänä ilmoittaa, että olemme saaneet uuden kumppanin Osuria-isännöintiohjelmasta. Uuden kumppanuuden myötä Osurian käyttäjät pääsevät Neomeetin tarjoaman modernin etäkokouspalvelun piiriin. Neomeet tulee Osuriaan lisäpalveluna tarjottavaksi sovellukseksi sekä Osurian asiakkaille nähtäväksi Osuria Store -kauppaan.

Tutustu lisää Osurian palveluun: https://www.osuria.com/

Isännöitsijän ja taloyhtiön sähköinen asiointi Osurialla

Osuria mahdollistaa sähköisen asiointikanavan rakentamisen isännöintitoimistolle. Osurian avulla isännöitsijät voivat hallita monipuolisesti sähköisen asioinnin palveluita taloyhtiöiden suuntaan. Taloyhtiöiden osakkaat ja hallituksen jäsenet saavat myös omat taloyhtiön sivut muun muuassa dokumentointia ja viestintää varten.

Isännöitsijöille Osuria lupaa kustannustehokkuutta isännöitsijän arkeen tarjoamalla joustavia digitaalisia ratkaisuja. Osurian avulla isännöitsijä voi keskittää taloyhtiöiden hallintaa esimerkiksi tiedottamiseen, tiedostojen jakoon ja digitaaliseen asioimiseen liittyvillä työkaluilla. Osurian avulla isännöintitoimisto voi selkeyttää omia prosessejaan, käyttää dataa tehokkaasti sekä parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Taloyhtiön osakkaat pysyvät tietoisina taloyhtiön tilanteesta Osurian dokumenttiarkiston avulla. Osakkaat löytävät kokouspöytäkirjat, yhtiöjärjestyksen, urakkasuunnitelmat ja muut taloyhtiön tärkeät asiakirjat yhdestä palvelusta. Osuriasta mahdollistaa myös taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden helpon asioinnin isännöitsijän sekä huoltoyhtiön kanssa.

As Oy -käyttöön tarkoitettu Neomeet etäkokousohjelma täydentää Osurian kumppanuusverkostoa

Osuria laajentaa sähköisen asioinnin palvelujaan kumppanuusverkostonsa avulla. Osurialla on tällä hetkellä 31 kumppania, jotka laajentavat Osuriassa sijaitsevia taloyhtiön ja isännöitsijöiden toimintoja. Kaikki yhteistyökumppanit ovat löydettävissä Osuria Storen kautta-

Neomeet on isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden käyttöön tarkoitettu etä- ja hybridikokousohjelma. Neomeetin avulla isännöitsijä voi järjestää sääntömääräisen yhtiökokouksen tai hallituksen kokouksen sekä fyysisesti kokouspaikalla oleville että etäosallistujille. Sovelluksen avulla isännöitsijä voi luoda kokousympäristön, joka tarjoaa lailliset päätökset, helpon etäosallistumisen sekä osakkaiden yhdenvertaisuuden. Ohjelma mahdollistaa esimerkiksi vaivattoman valtakirjojen käsittelyn, kokouskutsujärjestelmän, kokouksen aikaiset äänestykset sekä yksinkertaisen pöytäkirjan käsittelyn. Neomeet on integroitu yleisimpiin kiinteistöhallinnan järjestelmiin, joista taloyhtiötiedot osakeomistuksineen saadaan helposti virallisia kokouksia varten.

Kun Neomeet on otettu isännöintitoimistossa käyttöön, isännöitsijä voi sitä käyttää Osuriassa ”Lisäpalvelut”-kohdan alta. Palvelu kysyy Neomeetin kirjautumistiedot (käyttäjätunnus ja salasana), minkä jälkeen palvelu toimii Osurian sisälle upotettuna moduulina ilman erillistä kirjautumista. Palvelusta löytyy lisätietoja Osuria Storen kautta tai Neomeetin sivuilta osoitteesta: https://neomeet.fi/etakokous-isannointiohjelma-isannoitsijoille/

Jos haluat lisätietoja Neomeetistä, voit tehdä sen Osuria Storesta löytyvästä yhteydenottolomakkeesta. Voit myös varata Neomeetin demoajan tästä osoitteesta: https://meetings.hubspot.com/mika-mononen1

Katso alta Neomeetin toimitusjohtajan kiteyttämät hyödyt Neomeetistä:

Katso myös Seinäjoen isännöintikulman suositus Neometin käytöstä:

Anna Kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *