Mika Mononen

Mika Mononen

21.07.2021

Etsimme myyntiedustajaa tiimiimme!

Etsimme joukkoomme tehokasta ja innostunutta loistotyyppiä, joka saa omalla luontevalla tavallaan asiat luistamaan ja kauppaa syntymään.

kädenpuristus - Neomeet

Neomeet on 2020 perustettu ohjelmistoalan start-up. Kehitämme ja tarjoamme isännöitsijöille ja taloyhtiöille etäkokouspalvelua, jolla isännöitsijät voivat järjestää helposti lain vaatimat etäkokoukset taloyhtiön yhtiökokouksiin sekä hallituksen kokouksiin.

Etsimme joukkoomme tehokasta ja innostunutta loistotyyppiä, joka saa omalla luontevalla tavallaan asiat luistamaan ja kauppaa syntymään. Voit olla kokenut kehäkettu tai sitten nuori nälkäinen leijona. Luonnollisesti annamme tarvittavat eväät ja hyvin johdetun huipputiimin tueksesi, jotta sinulla on parhaat edellytykset onnistua työssäsi.

Työssäsi kontaktoit isännöintitoimistoja sekä taloyhtiöitä ja myyt ohjelmistolisenssejä sekä isompia kokouspalvelupaketteja kyseisille kohderyhmille. Saat meiltä kaiken tuen ja resurssit tuloksekkaassa myyntityössä onnistumisessa. Työ koostuu suurimmaksi osaksi työskentelystä omalta kotitoimistolta käsin. Lisäksi voi olla yksittäisiä käyntejä asiakkaalla. Palkka koostuu vakio-osasta sekä provisiosta.

Yrityksen kärkihenkilöille mahdollistamme myös yrityksen osakkeiden optio-ohjelman.

Tehtävässä menestymisessä sinua auttaa yksi tai useampi seuraavasta osaamisesta:

  • Kokemus B2B SaaS -myynnistä
  • Kokemus isännöintitoimialasta
  • Kokemus hallitustyöskentelystä taloyhtiössä tai yhdistyksessä

Voit hakea työpaikkaa ottamalla suoraan yhteyttä:

Antti Harjama
antti.harjama@neomeet.fi
044 078 7747

Anna Kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *