Neomeet ❤ Tampuuri

Neomeet on ammattimainen työkalu taloyhtiöiden etäkokouksiin, joka integroituu helposti Tampuuri-kiinteistönhallintajärjestelmään. Taloyhtiöiden osakastiedot tuodaan suoraan Tampuurista Neomeetiin, kytkemme ohjelmistojen välisen integraation päälle puolestasi.

Sähköiset kutsut, vahva tunnistautuminen, suljettu lippuäänestys ja paljon muuta yhdessä tietoturvallisessa selainpohjaisessa sovelluksessa.

Koe Neomeetin uudistunut käyttöliittymä!

Entuudestaan tuttu videokonferenssi on nyt sisäänrakennettuna Neomeetiin, tarjoten yhteisöllisempää päätöksentekoa. Kaikki tarvittava tieto ja toiminnot ovat saatavilla yhdessä näkymässä.

Katso alta ero uudistuneen ja vanhan Neomeetin välillä:
2023-03-15 17_49_15-Window2023-01-23 17_46_18-Window

Voit tarkastella eroja vetämällä liukusäädintä oikealle ja vasemmalle.

Etäkokous muuttaa päätöksentekokulttuuria

Etä- tai hybridikokous ei ole vain perinteisen kokouksen digitaalinen kopio. Se mahdollistaa kokouskulttuurin kehittämisen aivan uudelle tasolle. Tulevaisuuden kokouksissa äänestetään ja kysytään mielipidettä aiempaa paljon enemmän. Osallistaminen päätöksentekoon antaa osallistujille enemmän valtaa ja hallitukselle vahvemman mandaatin. Näin osallistumisaktiivisuuskin saadaan kasvu-uralle, etenkin nuorison osalta.

Äänestäminen Neomeetissa on nyt entistäkin selkeämpää ja helpompaa!

Tampuuri - Kaikki kiinteistöhallintaan

Tampuuri on markkinoiden laajin ohjelmisto kiinteistönhallintaan. Tampuuri soveltuu niin vuokrataloyhtiöille, säätiöille, isännöintiin kuin kiinteistöjen omistajillekin. Tampuurin avulla hoidat oman yrityksesi toiminnanohjauksen, huolehdit asiakkaidesi tiedoista ja tarjoat asukkaille sekä osakkaille erinomaisia verkkopalveluja. Tampuuri toimii palvelualustana, joka voidaan integroida API-rajapintojen avulla myös kolmannen osapuolen sovelluksiin.

Tampuurin monipuolisesta valikoimasta on mahdollista rakentaa yrityksesi toimintaan sopiva kokonaisuus. Tampuurin laajuus varmistaa sen, että Tampuuri skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin. Kartoitamme kanssasi tarpeesi.

Miksi Neomeet?

Turvallinen suomalainen päätöksentekotyökalu, jossa on kaikki taloyhtiökokouksessa tarvitsemasi toiminnot

why neomeet
icon

Esityslistan laatiminen

icon

Kutsujen lähetys

icon

Digitaaliset valtakirjat

icon

Vahva henkilötunnistautuminen

icon

Suljettu lippuäänestys

icon

Pöytäkirjan tarkastusprosessi

icon

Pöytäkirjojen arkisto

Säästä merkittävästi aikaa yhtiökokouksissa!

Unohda monimutkaiset äänestysprosessit ja etäkokouksien luomat kompromissit. Asiakkaasi ansaitsevat parempaa!

Neomeetissa järjestät kokouksien äänetykset vain muutamassa minuutissa. Osallistujat pääsevät äänestämään helposti ja nopeasti omista laitteistaan nettiselaimen kautta, tai ilman älylaitetta paikan päällä sihteerin avustuksella.

Sihteerinä näet reaaliajassa kuinka äänestys etenee ja esimerkiksi ketkä eivät ole vielä antaneet ääntään. Yhteisomisteiset osakesarjat, valtakirjoilla äänestäminen, suljetut lippuäänestykset, äänileikkuri ja vaikkapa henkilövaalit hoituvat kaikki helposti.
Automaattisen äänten laskennan ansiosta saat äänestyksen tulokset selville heti kun äänestys suljetaan!

Ei ohjelmiston asennuksia tai käyttäjätilien luomista osallistujille. Liittyminen kokouksiin hoidetaan helposti yksilöidyllä linkillä sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä!

Mikä on Neomeet?

Neomeet on kokonaisvaltainen kokousalusta, joka on suunniteltu etenkin suomalaisiin sääntömääräisiin hybridi- ja etäkokouksiin. Muita rinnakkaisia sovelluksia ei tarvita.

Laillisuus ja tietoturva ovat sisäänrakennettuina sovelluksen päätöskohdittain etenevään prosessiin, joka mahdollistaa keskittymisen itse kokoustamiseen ja päätöksentekoon. Neomeet tarjoaa suojatut SSL -yhteydet ja tiedon salauksen. Vahvalle tunnistautumiselle tarjotaan joustavasti eri tasoja.

Ohjelmisto tarjoaa kokouksen järjestäjälle yksinkertaiset ja selkeät työkalut etäkokouksen kutsujen lähettämiseen, kokousten pitämiseen, äänestyksiin sekä pöytäkirjan tarkastuksiin, kaikki yhdellä sovelluksella. Kaikki osallistujien tiedot osakemäärineen tuodaan automaattisesti isännöintijärjestelmästä.

Sihterille sovellus tarjoaa saapumisjärjestyksessä tulleet puheenvuoropyynnöt ja keskitetyn mikrofoninhallinnan. Sovelluksella voi järjestää suljetun tai avoimen äänestyksen ja tulosten julkaisun vain minuuteissa huomioiden äänimäärät, painotukset ja -leikkurit. Sovellus huomioi myös fyysisesti kokouspaikalla vailla älylaitteita olevat osallistujat.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Neomeet referenssi - Seinäjoen Isännöintikulma

”Moni kommentoi, että etäkokoushan sujui kuin olisimme olleet saman pöydän ääressä, saatiin keskusteltua ja päätettyä asioista niin kuin pitääkin. Tällä tavalla toimimme jatkossakin.”

– Mika Pouttu, toimitusjohtaja, Seinäjoen Isännöintikulma Oy

user

Raija Poutanen, hallituksen puheenjohtaja

Asunto Oy Pajuppa, Seinäjoki

Neomeet-etätyökalu helpotti osakkaiden osallistumista niin hallituksen kuin yhtiökokoukseenkin ja etenkin sellaisten sijoittajien ja osakkaiden osallistumista, jotka eivät asu yhtiössä

user

Eläkeläinen taloyhtiön osakas

Kuopio, Finland

Yksinkertainen ja helppo käyttää. Äänestäminen oli nopeaa.

user

Isännöitsijä

Helsinki, Finland

En ole aikaisemmin halunnut pitää etäkokouksia mahdollisien äänestyksien vuoksi, mutta Neomeetilla voidaan kokoustaa huoletta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Eläkeläinen +70v

Kuopio

"Yksinkertainen ja helppokäyttöinen – täydet pisteet intuitiivisuudesta"

5/5

Isännöitsijä

Helsinki

"En ole aikaisemmin halunnut pitää etäkokouksia vaikeiden ohjelmien takia, mutta Neomeetin avulla haluan alkaa pitämään kokouksia"

5/5
union chairman

Isännöitsijä

Helsinki

"Pidän Neomeetin lähestymistavasta ratkaista etäkokous"

5/5

Neomeet Blog

Neomeet on täydellinen työkalu etätyön aloittamiseen

Neomeet on täydellinen työkalu etätyön aloittamiseen

Oletko miettinyt etätyöntekijöiden perehdytysprosessin tehokkuuden maksimoimista? Tässä artikkelissa on asioita, joita sinun tulee tietää.

Kuinka valita paras videoneuvottelulaitteisto?

Kuinka valita paras videoneuvottelulaitteisto?

Oletko hämmentynyt siitä, miten voisit lisätä videoneuvottelujesi tehokkuutta? Kerromme sinulle, kuinka täydellisen laitteistovalikoiman lisääminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi etäkokousten

Vaihda sujuvasti hybridimalliin Neomeetin avulla!

Vaihda sujuvasti hybridimalliin Neomeetin avulla!

Pandemian jälkeinen elämäntapa on uusi normaali. Aiemmin yritykset ja organisaatiot seurasivat enimmäkseen toimistotyön mallia, jossa työnantajien ja työntekijöiden odotettiin ilmestyvän

Anna Kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *