Neomeet ❤ Hausvise

Neomeet on ammattimainen työkalu taloyhtiöiden etäkokouksiin, joka integroituu helposti Hausvise-isännöintijärjestelmään. Taloyhtiöiden osakastiedot tuodaan suoraan Hausvisesta Neomeetiin vain parilla klikkauksella!

Sähköiset kutsut, vahva tunnistautuminen, suljettu lippuäänestys ja paljon muuta yhdessä tietoturvallisessa selainpohjaisessa sovelluksessa.

Näin etäkokoustaminen toimii Neomeetilla

Kytkemme ohjelmistojen välisen integraation päälle puolestasi.
Pääset tuomaan taloyhtiön tiedot Neomeetiin suoraan Hausvisen käyttöliittymästä.

Miksi Neomeet?

Turvallinen päätöksentekotyökalu, jossa on kaikki taloyhtiökokouksessa tarvitsemasi toiminnot

why neomeet
icon

Esityslistan laatiminen

icon

Kutsujen lähetys

icon

Digitaaliset valtakirjat

icon

Vahva henkilötunnistautuminen

icon

Suljettu lippuäänestys

icon

Pöytäkirjan tarkastusprosessi

icon

Pöytäkirjojen arkisto

Säästä 50% aikaa verrattuna nykyiseen toimintatapaasi

Unohda monimutkaiset prosessit ja kompromissit. Asiakkaasi ansaitsevat parempaa.

Miksi Neomeet?

Neomeet on kokonaisvaltainen kokousalusta sääntömääräisiin hybridi- ja etäkokouksiin. Muita rinnakkaisia sovelluksia ei tarvita.

Laillisuus ja tietoturva ovat sisäänrakennettuina sovelluksen päätöskohdittain etenevään prosessiin, joka mahdollistaa keskittymisen itse kokoustamiseen ja päätöksentekoon. Neomeet tarjoaa suojatut SSL -yhteydet ja tiedon salauksen. Vahvalle tunnistautumiselle tarjotaan joustavasti eri tasoja.

Ohjelmisto tarjoaa kokouksen järjestäjälle yksinkertaiset ja selkeät työkalut kokouskutsujen lähettämiseen, kokousten pitämiseen, äänestyksiin, pöytäkirjan tarkastuksiin sekä kokousdokumenttien arkistointiin, kaikki yhdellä sovelluksella.

Puheenjohtajalle sovellus tarjoaa saapumisjärjestyksessä jaetut puheenvuorot ja keskitetyn mikrofoninhallinnan. Sovelluksella voi järjestää suljetun tai avoimen äänestyksen ja tulosten julkaisun vain minuuteissa huomioiden äänimäärät, painotukset ja -leikkurit. Sovellus huomioi myös fyysisesti kokouspaikalla vailla älylaitteita olevat osallistujat.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Eläkeläinen +70v

Kuopio

"Yksinkertainen ja helppokäyttöinen – täydet pisteet intuitiivisuudesta"

5/5

Isännöitsijä

Helsinki

"En ole aikaisemmin halunnut pitää etäkokouksia vaikeiden ohjelmien takia, mutta Neomeetin avulla haluan alkaa pitämään kokouksia"

5/5
union chairman

Isännöitsijä

Helsinki

"Pidän Neomeetin lähestymistavasta ratkaista etäkokous"

5/5

Neomeet Blog

Neomeet on täydellinen työkalu etätyön aloittamiseen

Neomeet on täydellinen työkalu etätyön aloittamiseen

Oletko miettinyt etätyöntekijöiden perehdytysprosessin tehokkuuden maksimoimista? Tässä artikkelissa on asioita, joita sinun tulee tietää.

Kuinka valita paras videoneuvottelulaitteisto?

Kuinka valita paras videoneuvottelulaitteisto?

Oletko hämmentynyt siitä, miten voisit lisätä videoneuvottelujesi tehokkuutta? Kerromme sinulle, kuinka täydellisen laitteistovalikoiman lisääminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi etäkokousten

Vaihda sujuvasti hybridimalliin Neomeetin avulla!

Vaihda sujuvasti hybridimalliin Neomeetin avulla!

Pandemian jälkeinen elämäntapa on uusi normaali. Aiemmin yritykset ja organisaatiot seurasivat enimmäkseen toimistotyön mallia, jossa työnantajien ja työntekijöiden odotettiin ilmestyvän

Ota meihin yhteyttä