Tietoa meistä

Olemme digitaalisen sääntömääräisen päätöksenteon uudistaja. Tarjoamiemme ratkaisujen keskiössä ovat käyttäjät - osaamistasoon katsomatta

Neomeetin syntytarina

Turvallinen ja luotettava kokoustyökalu taskussasi.

line

Neomeet sai alkunsa keväällä 2020, kun COVID-19 – pandemia oli kulkeutunut Suomeen ja kävi selväksi, että yhteiskunnan normaalitoimintoja tullaan rajoittamaan.

Meillä perustajaosakkailla oli jo käynnissä toinen ohjelmistohanke ja pystyimme lennossa vaihtamaan fokusta tarttuaksemme yhteiskunnalliseen tarpeeseen hoitaa päätöksentekoa etänä. Tiimillämme on monipuolinen tausta yrittäjyydestä, kiinteistö- ja ohjelmistoalalta ja lähdimme aluksi ratkaisemaan taloyhtiöiden hybridikokoukseen liittyviä vaatimuksia haastattelemalla isännöitsijöitä ja asukkaita. Saamamme tehtävänanto oli haasteellinen: oli luotava riittävän helppo ja toimintavarma sovellus ihan jokaisen käytettäväksi siten, että vakiintunut kokouskulttuuri ei muuttuisi liikaa. Tasavertaisuus ja lainmukaisuus oli taattava osallistuipa käyttäjä sitten etänä tai paikan päällä. Ratkaisun tulisi yhdistää lukuisia eri kokoukseen liittyviä toimintoja tehostaakseen isännöitsijän työtä ohjelmiston tulisi integroitua olemassa olevaan IT-ympäristöön.

Intensiivisen 6kk kestäneen kehitystyö tuloksena julkaisimme lokakuussa 2020 Neomeet –sovelluksen, joka sai välittömästi kiitosta käyttäjiltä helppoudestaan. Meille tuli yllätyksenä, miten monelta toimialalta alkoi kantauta pyyntöjä ratkaista myös heidän etäkokoustarpeet. Ei se ole ihme, onhan Suomi sääntömääräisten kokousten luvattu maa! Matka jatkuu ja olemme aitiopaikalla seuraamassa digitaalista murrosta ja kehittämässä maailman parasta sovellusta päätöksentekoon ajasta ja paikasta riippumatta.

Bo Priester
Puheenjohtaja ja perustajaosakas
bo

Ihmiset

Osaamisemme on ihmisissä. Lopputulos on pilvessä.

mika

Mika Mononen

Toimitusjohtaja, perustajaosakas

10+ vuoden kansainvälinen kokemus tuotekehityksestä, ohjelmistoista ja start up -liiketoiminnasta eri aloilta. Mika pitää taitavasti lankoja käsissään ja on menestyksemme selkäranka.

Bo Priester

Bo Priester

Liiketoiminnan kehitys, perustajaosakas

15+ vuoden monipuolinen kansainvälinen kokemus myynnin- ja hankinnan tehtävistä, strategiatyöstä ja tuotekehityksestä. Bo on vahvasti yrittäjähenkinen innovaattori ja tiimipelaaja.

Antti Harjama

Antti Harjama

Kehitystoimet, myynti

Kokenut liiketoiminnan moniottelija ja myynnin ammattilainen. Antin hersyvä huumori ja ammattimainen sekä ihmisläheinen lähestyminen myyntityöhön ovat tiimillemme arvokas voimavara.

Johannes Härkönen

Johannes Härkönen

Tuotehallinta

Tuotepäällikön hartioille on kasattu valtava määrä odotuksia ja Johannes johtaa tuotekehitystämme ammattimaisin ottein. Rauhallinen ja utelias luonne tuottavat jatkuvasti uusia hyödyllisiä päivityksiä asiakkaidemme iloksi.

Veli-Matti Karjalainen - Neomeet

Veli-Matti Karjalainen

Myynti

Kokenut sähköisten järjestelmien ammattilainen ja myynnin sekä asiakastyön erikoisosaaja. Veli-Matti pitää omalla lupsakkaalla asenteellaan Neomeetin asiakkaita hyvässä huomassa.

Arvomme

Arvot ovat erottamaton osa jokapäiväisiä valintojamme ja käyttäytymistämme
Transparency

Avoimuus

Avoimuus viestinnässä on luottamuksen perusta

Opportunity

Mahdollisuudet

Näemme mahdollisuuksia ympärillämme ja tartumme niihin

Balanced life

Tasapainoinen elämä

Uskomme onnellisten ihmisten olevan tuottavimpia.

Ownership

Omistajuus

Koemme omistajuutta tehtävistämme ja olemme ylpeitä saavutuksistamme

Monta tarvetta. Yksi ratkaisu.

Neomeet on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka soveltuu monelle toimialalle

Property Managers

Isännöintitoimiala

Neomeet tarjoaa isännöintitoimistoille ammattimaisen kokousalustan taloyhtiökokouksiin, joka yksinkertaistaa ja tehostaa hybridikokouksia. Koko asunto-osakeyhtiölain mukainen kokousprosessi on sisäänrakennettuna helppokäyttöiseen roolipohjaisen käyttöliittymään.

Association & Coopertives

Yhdistykset ja osuuskunnat

Etäkokous on tullut jäädäkseen, myös sääntömääräisiissä kokouksissa. Sisäänrakennettu kokousprosessi tarjoaa käyttäjilleen ennenäkemätöntä helppoutta järjestää mm. vahva tunnistautuminen ja salainen lippuäänestys. Neomeet soveltuu vuosikokouksiin, hallitusten kokouksiin, liittokokouksiin sekä osuuskuntakokouksiin.

Municipalities

Julkishallinto

Yhteiskunnat rakentuvat päätöksistä. Neomeet tarjoaa käyttäjäystävällisen kokousalustan julkishallinnon sääntömääräisiin kokouksiin ja tietoturvalliseen kokousympäristöön esim. terveydenhuollon potilaskokouksissa.

Business

Osakeyhtiöt

Neomeet tarjoaa tietoturvallisen kokousalustan tehokkaisiin yhtiökokouksiin ja hallitusten kokouksiin. Parhaat päätökset voivat syntyä vaikka laiturin nokassa!

Neomeet Blogi

Tee nämä asiat jakaaksesi tietoja turvallisesti videoneuvottelualustalla!

Tee nämä asiat jakaaksesi tietoja turvallisesti videoneuvottelualustalla!

Tämän päivän aihe käsittelee tietojen jakamista turvallisesti videoneuvottelualustalla tietoturvaloukkausten ja muiden rikollisten käytäntöjen estämiseksi.

Neomeet on täydellinen työkalu etätyön aloittamiseen

Neomeet on täydellinen työkalu etätyön aloittamiseen

Oletko miettinyt etätyöntekijöiden perehdytysprosessin tehokkuuden maksimoimista? Tässä artikkelissa on asioita, joita sinun tulee tietää.

Kuinka valita paras videoneuvottelulaitteisto?

Kuinka valita paras videoneuvottelulaitteisto?

Oletko hämmentynyt siitä, miten voisit lisätä videoneuvottelujesi tehokkuutta? Kerromme sinulle, kuinka täydellisen laitteistovalikoiman lisääminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi etäkokousten

Kumppanit

Me yhdessä kumppaneidemme kanssa uskomme alustatalouteen ja verkoston voimaan

Ota meihin yhteyttä