Shovon Joarder

Shovon Joarder

26.08.2021

Kuinka äänestää etäkokouksessa?

Paikan päällä tapahtuvat kokoukset eivät ole aina mahdollisia pandemian takia. Tämä on yksi syy siihen, miksi organisaatiot käyttävät etäkokouksiin tarkoitettuja ohjelmistoja, kuten Teams, Neomeet tai […]

Äänestys etäkokouksessa - Neomeet

Paikan päällä tapahtuvat kokoukset eivät ole aina mahdollisia pandemian takia. Tämä on yksi syy siihen, miksi organisaatiot käyttävät etäkokouksiin tarkoitettuja ohjelmistoja, kuten Teams, Neomeet tai Zoom. Ohjelman on kuitenkin täytettävä lakisääteisiä vaatimuksia vuosikokouksiin ja yhtiökokouksiin.

Useamman ohjelman käyttäminen yhtäaikaisesti voi olla monimutkaista, vähemmän tehokasta ja tietoturvatonta, etenkin jos pidät tärkeän kokouksen. Lisäksi sinun täytyisi tehdä asioita kahdesti, kuten lähettää kutsut osallistujille. 

Kahden ohjelman käyttäminen kokouksessa todennäköisesti vähentää myös osallistujien kiinnostusta tulla kokoukseen. Tämän takia integroitu palvelu, joka tarjoaa myös äänestyksen etäkokouksessa on paras vaihtoehto.

Kuinka järjestää etäkokous, jossa äänestetään?

Neomeetin kaltaiset palvelut hoitavat viestinnän, tapahtumailmoitukset, allekirjoitus prosessit ja kutsut saumattomasti. Voit syöttää ja valita helposti valitut tiedot, kuten luettelon sähköpostiosoitteista ja nimistä, sekä lähettää kutsut nappia painamalla.

Palvelu sisältää kaiken sähköpostin lähettämisestä äänestäjien läsnäolon seurantaan. Viestintä tapahtuu yhden lähteen kautta. Kaikki kokouksessa olevat saavat viestin sähköpostiin tai puhelinnumeroon ja kokouslinkki sisältää yksilöllisen kirjautumistunnuksen. 

Neomeet näyttää, kuka osallistuu kokoukseen etänä tai paikan päällä. Kun osallistujat ovat paikalla, he voivat tarkastella tapahtuman asiakirjoja, esittää kysymyksiä ennen kokousta. Yhden alustan käyttö on hyvä tapa varmistaa, että hallinta- ja äänestysratkaisut ova tehokkaita ja lisäävät äänestäjien sitoutumista.

Paras virtuaalinen kokousratkaisu äänestystyökaluilla

Yllä olevat vinkit kannattaa ottaa huomioon valitessasi kolmannen osapuolen äänestysratkaisua. Suosittelemme kuitenkin, että harkitset kaiken kattavan ratkaisun käyttöä. Neomeet tarjoaa kokonaisvaltaisen etäkokouspalvelun, joka sisältää laillisen äänestyksen. Jos sinulla on kysymyksiä, voit jättää ne alla olevaan kommenttikenttään tai 

kysy chatissa ruudun vasemmassa alalaidassa.

Anna Kommenttisi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *