Tietoa meistä

Olemme digitaalisen sääntömääräisen päätöksenteon uudistaja. Tarjoamiemme ratkaisujen keskiössä ovat käyttäjät - osaamistasoon katsomatta

Neomeetin syntytarina

Turvallinen ja luotettava kokoustyökalu taskussasi.

Neomeet sai alkunsa keväällä 2020, kun COVID-19 – pandemia oli kulkeutunut Suomeen ja kävi selväksi, että yhteiskunnan normaalitoimintoja tullaan rajoittamaan.

Neomeet sai alkunsa keväällä 2020, kun COVID-19 – pandemia oli kulkeutunut Suomeen ja kävi selväksi, että yhteiskunnan normaalitoimintoja tullaan rajoittamaan.

Meillä perustajaosakkailla oli jo käynnissä toinen ohjelmistohanke ja pystyimme lennossa vaihtamaan fokusta tarttuaksemme yhteiskunnalliseen tarpeeseen hoitaa päätöksentekoa etänä. Tiimillämme on monipuolinen tausta yrittäjyydestä, kiinteistö- ja ohjelmistoalalta ja lähdimme aluksi ratkaisemaan taloyhtiöiden hybridikokoukseen liittyviä vaatimuksia haastattelemalla isännöitsijöitä ja asukkaita. Saamamme tehtävänanto oli haasteellinen: oli luotava riittävän helppo ja toimintavarma sovellus ihan jokaisen käytettäväksi siten, että vakiintunut kokouskulttuuri ei muuttuisi liikaa. Tasavertaisuus ja lainmukaisuus oli taattava osallistuipa käyttäjä sitten etänä tai paikan päällä. Ratkaisun tulisi yhdistää lukusia eri kokoukseen liittyviä toimintoja tehostaakseen isännöitsijän työtä ohjelmiston tulisi integroitua olemassa olevaan IT-ympäristöön.

Intensiivisen 6kk kestäneen kehitystyö tuloksena julkaisimme lokakuussa 2020 Neomeet –sovelluksen, joka sai välittömästi kiitosta käyttäjiltä helppoudestaan. Meille tuli yllätyksenä, miten monelta toimialalta alkoi kantauta pyyntöjä ratkaista myös heidän etäkokoustarpeet. Ei se ole ihme, onhan Suomi sääntömääräisten kokousten luvattu maa! Matka jatkuu ja olemme aitiopaikalla seuraamassa digitaalista murrosta ja kehittämässä maailman parasta sovellusta päätöksentekoon ajasta ja paikasta riippumatta.

Bo Priester
Puheenjohtaja ja perustajaosakas
bo

Mikä meitä ohjaa?

Rohkeus tehdä ihmisen kokoisia ratkaisuja

Palautamme kokoustamisessa huomion järjestelmistä takaisin päätöksentekoon

Vuonna 2025 Neomeet on tunnettu maailmanlaajuinen synonyymi digitaalisille sääntömääräisille kokouksille

Ihmiset

Osaamisemme on ihmisissä. Lopputulos on pilvessä.

mika

Mika Mononen

Toimitusjohtaja, perustajaosakas

10+ vuoden kansainvälinen kokemus tuotekehityksestä, ohjelmistoista ja start up -liiketoiminnasta eri aloilta. Mika pitää taitavasti lankoja käsissään ja on menestyksemme selkäranka.

Bo Priester

Bo Priester

Liiketoiminnan kehitys, perustajaosakas

+15 vuoden monipuolinen kansainvälinen kokemus myynnin- ja hankinnan tehtävistä, strategiatyöstä ja tuotekehityksestä. Bo on vahvasti yrittäjähenkinen innovaattori ja tiimipelaaja.

Timo Peltola

Tuotetuki

+ 15 vuoden kokemus Sote-aloilta ja tietohallinnosta. Timon rauhallisuus ja analyyttisyys on paras mahdollinen yhdistelmä tuotetuen monipuolisessa tehtävässä.

Antti Harjama

Antti Harjama

Myynti

Kokenut liiketoiminnan moniottelija ja myynnin ammattilainen. Antin hersyvä huumori ja ammattimainen sekä ihmisläheinen lähestyminen myyntityöhön ovat tiimillemme arvokas voimavara.

Johannes Härkönen

Tuotehallinta

Tuotepäällikön hartioille on kasattu valtava määrä odotuksia ja Johannes johtaa tuotekehitystämme ammattimaisin ottein. Rauhallinen ja utelias luonne tuottavat jatkuvasti uusia hyödyllisiä päivityksiä asiakkaidemme iloksi.

Siina Surakka

Siina Surakka

Markkinointi

Markkinointi ja alati kasvava määrä viestintäkanavia vaatii tehtävään viestinnän ammattilaisen ja diginatiivin. Siinassa yhdistyy energinen ote sekä kyky viestiä kiinnostavaa sisältöä asiakkaidemme hyödyksi.

Monta tarvetta. Yksi ratkaisu.

Neomeet on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka soveltuu monelle toimialalle

Isännöintitoimiala

Isännöintitoimiala

Neomeet tarjoaa isännöintitoimistoille ammattimaisen kokousalustan taloyhtiökokouksiin, joka yksinkertaistaa ja tehostaa hybridikokouksia. Koko asunto-osakeyhtiölain mukainen kokousprosessi on sisäänrakennettuna helppokäyttöiseen roolipohjaisen käyttöliittymään.

Yhdistykset ja osuuskunnat

Yhdistykset ja osuuskunnat

Etäkokous on tullut jäädäkseen, myös sääntömääräisiissä kokouksissa. Sisäänrakennettu kokousprosessi tarjoaa käyttäjilleen ennenäkemätöntä helppoutta järjestää mm. vahva tunnistautuminen ja salainen lippuäänestys. Neomeet soveltuu vuosikokouksiin, hallitusten kokouksiin, liittokokouksiin sekä osuuskuntakokouksiin.

Julkishallinto

Julkishallinto

Yhteiskunnat rakentuvat päätöksistä. Neomeet tarjoaa käyttäjäystävällisen kokousalustan julkishallinnon sääntömääräisiin kokouksiin ja tietoturvalliseen kokousympäristöön esim. terveydenhuollon potilaskokouksissa.

Osakeyhtiöt

Osakeyhtiöt

Neomeet tarjoaa tietoturvallisen kokousalustan tehokkaisiin yhtiökokouksiin ja hallitusten kokouksiin. Parhaat päätökset voivat syntyä vaikka laiturin nokassa!

Neomeet Blogi

Äänestys viidessä minuutissa? Näin se onnistuu

Äänestys viidessä minuutissa? Näin se onnistuu

Päätösten tekeminen äänestämällä on epäilemättä yksi taloyhtiöiden kokousten työläimmistä ja eniten aikaa vievistä vaiheista. Mutta entä jos koko prosessin äänestyksen

Taloyhtiön osakas – näin helppoa (etä)kokous voi olla

Taloyhtiön osakas – näin helppoa (etä)kokous voi olla

Unohda mikrofonien, ohjelmistojen ja vaikeiden teknisten välineiden ongelmat ja tutustu taloyhtiön etäkokoukseen, johon voit osallistua vaivatta ja helposti vaikka kotisohvaltasi.

Näin saat mikrofonisi äänen selkeästi kuuluviin

Näin saat mikrofonisi äänen selkeästi kuuluviin

Rätiseekö äänesi etäyhteyksiä käyttäessä? Oletko kenties saanut huomautuksia huonosta äänenlaadusta? Näillä vinkeillä voit parantaa mikrofonisi äänenlaatua merkittävästi ja saada äänesi

Kumppanit

Me yhdessä kumppaneidemme kanssa uskomme alustatalouteen ja verkoston voimaan

Ota meihin yhteyttä